DynoRoad

Brz i jednostavan dinamometar za testiranje performansi vozila na putu!

DinoRoad je inovativan automobilski dinamometar koji meri snagu i obrtni momenat u električnim i tradicionalnim vozilima putem aplikacije instalirane na vašem mobilnom uređaju. Ovaj putni dinamometar je tako mali i kompaktan da ga uvek možete imati sa sobom i može se instalirati na automobil za samo dva minuta.

Robustan dizajn

Lagan, ali izdržljiv, DinoRoad kućište je napravljeno od čvrstog aluminijuma, dizajniranog da sačuva svoje čvrste karakteristike i osigura dugotrajnost uređaja.

Interno punjenje

Potpuno prenosiv, DinoRoad dolazi opremljen unutrašnjom baterijom koja vam omogućava da izvodite različite testove u pokretu i uključuje USB port tipa C za punjenje.

dynoRoad | nituning.rs

Dugotrajna baterija

Ne žurite se sa testovima automobila. Naša integrisana baterija može da izvrši onoliko merenja koliko vam je potrebna sa svojim dugim vekom trajanja baterije – do 10 sati rada.

Visoka preciznost

Sa ugrađenim senzorima i složenim algoritmima, vaši rezultati će biti apsolutno pouzdani, posebno sada kada svoj automobil možete testirati u stvarnim uslovima – na putu

Izvođenje dino testa vozila više nije problem

Pomoću DynoRoad dinamometra, merenja su vrlo precizna i ponovljiva jednostavnim unosom tačne težine vozila i dimenzija pneumatika. Pored toga, ovaj automobilski dino ima integrisani vremenski modul koji će vam omogućiti da merite temperaturu okoline i atmosferski pritisak. DynoRoad vam omogućava da dosledno ponavljate rezultate pod sličnim uslovima sa marginom greške manjom od 1%.

Jednostavna montaža i upotreba

Komplet dodatne opreme

Zajedno sa DynoRoad dinamometrom dobićete i komplet dodatne opreme za jednostavnu ugradnju. Nema dodatnih troškova nakon kupovine. DinoRoad se može koristiti bez ikakvih ograničenja.

Imajte na umu da je DynoRoad automobilski dinamometar namenjen samo za upotrebu na stazi, nemojte ga koristiti na javnim ulicama ili javnim prostorima.

DynoRoad dodatna oprema | nituning.rs
DynoRoad kalibracija | nituning.rs

Tako lako, tako brzo, tako tačno

Početak rada sa DynoRoad-om je jednostavan – postavite automobilski dinamometar na točak vozila, pritisnite prekidač ON / OFF i povežite sa mobilnim uređajem.
 
Vežite sigurnosne pojaseve i pokrenite motor: nakon što aktivirate DinoRoad pomoću Magicmotorsport naloga, moraćete da unesete detalje o automobilu da biste izvršili tačna merenja.
 
Možete brzo i lako kalibrisati DynoRoad održavajući 3000 o/min u trajanju od 5 sekundi, dok se vozilo kreće najmanje 30 km/h u 4. brzini. Pored toga, ove postavke možete da prilagodite različitim vozilima podešavanjem nivoa obrtaja, izborom brzine prenosa i proteklog vremena  postavkom vaših željenih vrednosti. Jednom kada kalibracija uspe, spremni ste za pokretanje!
DynoRoad aplikacija | nituning.rs

Pametna mobilna aplikacija

Korisnički interfejs DynoRoad-ove aplikacije je jednostavan i intuitivan, dizajniran za sve koji znaju kako da koriste mobilni telefon.

Aplikacija će vas provesti kroz početno podešavanje automobilskog dinamometra i pružiće vam jasne i razumljive opcije za precizno merenje konjskih snaga i obrtnog momenta vašeg vozila. Takođe, možete da analizirate i uporedite rezultate merenja.

  • Izmerite snagu vozila u stvarnom okruženju.
  • Prilagodite izveštaje svojim potrebama
  • Analizirajte svoja merenja
  • Uporedite rezultate modifikacije
google play dugme

Izaberite prilagođeno rešenje po meri

Budite korak ispred u automobilskoj industriji. Dodajte DynoRoad u svoju radionicu i upoznajte sva rešenja kompanije Magicmotorsport.

DynoRoad kutija

DynoRoad – Prenosni auto dinamometar

DynoRoad i Flex

Flex Kit + DynoRoad